De nieuwe Microcar M.GO is dan al snel de favoriet

naamloos

Brommobielcentrum Hapert is één van de grotere dealers in Brabant en meldt het volgende:

Meneer en mevrouw Peijnenburg (zie foto) komen al heel wat jaren bij Brommobielcentrum Hapert voor de aanschaf en het onderhoud van hun brommobiel. Deze keer kozen ze voor een nieuwe Microcar M.GO en wij hadden het genoegen om hun te mogen interviewen.

Waarom kiest u voor uw aankoop brommobielcentrum Hapert? “Nou” zegt meneer, “Ze hebben er een groot aanbod en ruime keuze in brommobielen en dat is erg fijn. En de koffie is er lekker zegt mevrouw Peijnenburg lachend.”

U komt al jaren bij Brommobielcentrum Hapert, wat is uw drijfveer? “De service en het vriendelijke personeel, als ik hen bel dan kan ik bijna altijd meteen terecht of anders binnen 24 uur. Dat is een superservice die ik niet overal tegen kwam vroeger. Hier wel, vandaar dat we hier al jaren komen.”

U reed voorheen in een Aixam Brommobiel, deze keer heeft u gekozen voor een Microcar? “Ja kijk, …de Aixam hadden we al even en we willen toch met de tijd mee. De nieuwe Microcar M.GO is dan al snel de favoriet. Deze brommobiel heeft de nieuwste motortechniek en is écht stil als je er mee rijd. ”

Bent u tevreden over uw aanschaf? “Nou en of”, roepen meneer en mevrouw bijna in koor. “We zijn echt zeer tevreden zegt meneer. De afwerking, het rijcomfort de wegligging… eigenlijk klopt het hele plaatje van deze brommobiel. Diit is een wel heel erg luxe brommobiel.

We krijgen er ook veel bekijks mee. Iedereen vraagt “of ze er eens in mogen kijken”, geen probleem zeg ik dan. Ik zeg er ook altijd bij dat we hem bij Brommobielcentrum Hapert gekocht hebben. ”

Gebruikt u de brommobiel vaak? ” Ja, dagelijks. We gaan er zelfs mee op vakantie naar Zeeland. We hebben het volste vertrouwen in de kwaliteit van Microcar. ”

Zou u in de toekomst nog eens kiezen voor de Microcar? “We raden iedereen aan om te kiezen voor een Microcar dus is er zeker een kans dat de volgende weer een Microcar wordt.”

Back to top