Veiligheid
Microcar en Ligier vinden stijl, comfort en ergonomie erg belangrijk. Nog belangrijker is de veiligheid van de berijders en daarom zijn Microcar en Ligier dagelijks bezig met innovatie op het gebied van veiligheid. Alle modellen zijn uitgerust met LED dagrijverlichting, een stevige kooiconstructie, gordels met gordelspanners een een stalen chassis voor het motorblok.

Microcar en Ligier brommobielen hebben een stevige kooiconstructie, een derde remlicht, knipperlichten in de zijschermen, gordelspanners en een startblokkering.

Daarnaast hebben ze wegrijdbeveiliging, mistlampen voor en achteruitrijsensoren en een achteruitrijcamera (afhankelijk van de uitvoering).

Ook in alle Microcar en Ligier brommobielen aanwezig: grote raamoppervlakten, grote koplampen, een compleet nieuw remsysteem en LED dagrijverlichting 

Reparatie en onderhoud

De betrouwbaarheid van Microcar en Ligier is bijna spreekwoordelijk. Toch kan er altijd iets kapot gaan. Sommige onderdelen van een brommobiel hebben door hun functie nu eenmaal niet het eeuwige leven.

Raakt er een onderdeel defect in uw brommobiel, dan geldt er maar één goed advies. Ga naar uw Microcar Ligier dealer. Dan bent u er zeker van dat het betreffende onderdeel wordt vervangen door een nieuw origineel onderdeel. Met dezelfde duurzame kwaliteit als de rest van uw brommobiel. Daarbij wordt het personeel van de officiële Microcar Ligier dealers continu bijgeschoold. Elke technicus kent daardoor elk model Microcar en Ligier van bumper tot bumper.

Motorblok DCI 492

Kies voor een officiële Microcar Ligier dealer

6

Kiezen voor de officiële Microcar Ligier dealer is niet alleen de beste manier om de betrouwbaarheid van uw Microcar of Ligier in stand te houden, maar ook de snelste. Uw Microcar Ligier dealer heeft gangbare onderdelen doorgaans in voorraad en andere zijn binnen 24 uur aanwezig.

U zit dus nooit alleen achter het stuur van uw brommobiel. Waar u ook bent, de Microcar Ligier dealers in Nederland staan voor u klaar. Met een goede service stellen onze specialisten te alle tijde hun know-how tot uw beschikking door u raad te geven, uw voertuig te onderhouden of te repareren

Schade? Dat kan iedereen overkomen

Autoschade kan iedereen overkomen. Een paaltje dat u over het hoofd zag, een glijpartij op een gladde weg, een steentje tegen uw voorruit. Bovendien bestaat er ook een kans dat u door een ander wordt aangereden. Autoschade is nooit leuk, maar zelfs in zo’n geval kunt u terugvallen op uw Microcar Ligier dealer.

Deskundig autoschadeherstel is vakwerk. En maatwerk. Elke schade is weer anders. Daarom dient elke schade aan uw brommobiel te worden hersteld door deskundige vakmensen. Bij uw Microcar Ligier dealer bent u niet alleen verzekerd van service, maar ook van deskundigheid. U weet zeker dat ter vervanging uitsluitend originele Microcar en Ligier onderdelen worden gebruikt. Alleen op die manier blijft de kwaliteit van uw brommobiel gegarandeerd.

xSecurite_1.png.pagespeed.ic.4pEaqYmJ9j

Mobiliteitservice

Elke eigenaar van een nieuwe Microcar of Ligier krijgt gratis pechhulp, gedurende de garantieperiode, via onze Mobiliteitservice.

Mocht u met pech komen te staan (ook geldig in uw woonplaats), dan belt u met de Mobiliteitservice. Binnen een half uur is een specialist ter plaatse. Mocht uw brommobiel niet ter plaatse gerepareerd kunnen worden, dan wordt uw deze, gratis, naar de Microcar Ligier dealer van uw keuze afgesleept en daar vervolgens gerepareerd.

Back to top